ConverseArchitects | MGM-002
C.

MGM-002.
Residential.

MGM-002.
Residential building.

Year 2020
Status Design phase
Architects Michael Herfst
Machiel Hopman
Partners Simone van Es Interior
PAD Landscape

MGM-002 is a private residence, situated in the natural green environment Wilgenrijk.

The modern residence uses traditional building materials like brick, wood and reed that fit the overall style of the "Maassluise School" in Wilgenrijk. When the two worlds of old and new come together, the result can be inspiring.

Height accents

Height accents enhance the living experience as well as the appearance and identity of a plot. A house on a mound or with a raised floor level of about half a meter gives privacy and a beautiful view of the surroundings. The lower, wet and semi-wet areas with matching vegetation increase the experience and accessibility of the water.